San Giorgio Mortadella Superiore s maslinama naresci
San Giorgio Mortadella Superiore s maslinama naresci San Giorgio Mortadella Superiore s maslinama naresci

San Giorgio Mortadella Superiore s maslinama naresci

Mortadella Superiore naresci

izvorni okus talijanske mortadele

San Giorgio Mortadella Superiore vrhunska je delikatesa. Mortadela se suši i polagano peče duže vrijeme jer se upravo tim postupkom njezin pravi okus i karakteristična aroma razvijaju do svoje pune raskoši. Naša mortadela se peče i do 14 sati, a mirisi i okusi koji se pritom razvijaju su jednostavno neodoljivi. Ukusne i sočne masline mortadeli daju punoću okusa i mediteranski štih.

Zašto San Giorgio Mortadella Superiore s maslinama naresci?

Otkrijte izvrsnost u svakom zalogaju naše vrhunske mortadele – savršen izbor za istinske gurmane koji žele uživati u autentičnom i bogatom okusu!

  • 12 biranih začina
  • izvorni okus talijanske mortadele
  • bez pojačivača arome
  • polagano se peče čak do 14 sati
Zašto San Giorgio Mortadella Superiore s maslinama naresci?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Bogat, blago začinjen okus koji je istovremeno nježan i profinjen.

Miris

Bogata aroma mesa i začina koja se razvija tijekom 14 sati pečenja.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

1021/246

Masti (g)

20

od kojih masne zasićene kiseline (g)

8,4

Ugljikohidrati (g)

2,5

od kojih šećeri (g)

2,5

Bjelančevine (g)

14

Sol (g)

2,3

Prijedlozi za serviranje

Važno je da mortadela bude narezana tanko poput papira. Može se rezati i na kockice, a taj se oblik posebno preporučuje ako je obogaćena crnim paprom, pistacijama ili maslinama. Mortadela rezana na kockice najčešće se poslužuje uz aperitive kako bi se stimulirao apetit. Uz tanko narezanu mortadelu najbolje pristaje mirisni talijanski kruh focaccia.

Jeste li znali

Naziv "mortadela" vjerojatno potječe od latinske riječi "mortarium", što je alat koji se koristio za mljevenje mesa. Mortadela se nekada ručno mljela i dobivala svoj karakteristični sastav.

Naša mortadela je plod strastvene posvećenosti kvaliteti i autentičnosti. Svaki komad mesa pažljivo je odabran kako bi se osigurala najviša kvaliteta, a začini pažljivo izbalansirani kako bi se postigao neodoljiv okus koji će vas oboriti s nogu. Svaka mortadela koja nosi naše ime nije samo rezultat procesa, već i iskustva koje spaja prošlost i sadašnjost, prenoseći vam priču o okusima koji su preživjeli test vremena.

Proizvodi

Premium trajni naresci

Gavrilovićka Zimska salama naresci

Trajni naresci

Čajna kobasica naresci

Trajni naresci

Graničarska kobasica naresci

Trajni naresci

Kulenova seka naresci

Trajni naresci

Romana naresci

Croatica trajni naresci

Panonica Croatica s paprom naresci

Croatica trajni naresci

Panonica Croatica s chili paprikom naresci

Trajni naresci

Srijemska kobasica naresci