Safalada
Safalada Safalada

Safalada

Kobasica za kuhanje i pečenje

pripremljena po izvornoj recepturi

Kobasica od fino usitnjenog svinjskog mesa rađena po tradicionalnoj tehnologiji starih majstora, po sastavu je slična hrenovkama te se tako i priprema. Termički se obrađuje sušenjem, dimljenjem i kuhanjem. Začinski je ugodno usklađena. Safalada je smatrana delikatesom na dvoru Habsburške kraljevske obitelji koja se divila njezinom bogatom okusu i profinjenosti aromatičnih začina.

Zašto Safalada?

Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!

  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljene na bukovu drvu
  • pripremljene po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržavaju sočnost i mekoću nakon kuhanja
Zašto Safalada?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Bogatog i balansiranog okusa u kombinaciji s finom teksturom koja podsjeća na hrenovke.

Miris

Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

1012/244

Masti (g)

20

od kojih masne zasićene kiseline (g)

8,0

Ugljikohidrati (g)

2,0

od kojih šećeri (g)

1,0

Bjelančevine (g)

14

Sol (g)

1,9

Prijedlozi za serviranje

Prije konzumiranja preporučuje se kratko prokuhati safaladu, a uz dodatak raznih umaka, povrtnih variva i priloga postaje brz i jednostavan obrok tijekom cijelog dana. U safaladi se može uživati i bez dodatne termičke obrade, kao podloga raznim mesnim salatama.

Jeste li znali

Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.

Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.

Proizvodi

Kobasica za kuhanje i pečenje

Kranjska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Kobasica za kuhanje i pečenje

Debrecinska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Roštiljska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Narodna kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Safalada