Zašto Safalada?
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Kobasica za kuhanje i pečenje
Kobasica od fino usitnjenog svinjskog mesa rađena po tradicionalnoj tehnologiji starih majstora, po sastavu je slična hrenovkama te se tako i priprema. Termički se obrađuje sušenjem, dimljenjem i kuhanjem. Začinski je ugodno usklađena. Safalada je smatrana delikatesom na dvoru Habsburške kraljevske obitelji koja se divila njezinom bogatom okusu i profinjenosti aromatičnih začina.
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Bogatog i balansiranog okusa u kombinaciji s finom teksturom koja podsjeća na hrenovke.
Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1012/244
Masti (g)
20
od kojih masne zasićene kiseline (g)
8,0
Ugljikohidrati (g)
2,0
od kojih šećeri (g)
1,0
Bjelančevine (g)
14
Sol (g)
1,9
Prije konzumiranja preporučuje se kratko prokuhati safaladu, a uz dodatak raznih umaka, povrtnih variva i priloga postaje brz i jednostavan obrok tijekom cijelog dana. U safaladi se može uživati i bez dodatne termičke obrade, kao podloga raznim mesnim salatama.
Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.
Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.