Narodna kobasica
Narodna kobasica Narodna kobasica

Narodna kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

pripremljena po izvornoj recepturi

Narodna kobasica se izrađuje od svinjskog mesa. Crveno-narančastu boju i malo jači okus daje joj posebna kombinacija začina.

Zašto Narodna kobasica?

Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!

  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljene na bukovu drvu
  • pripremljene po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržavaju sočnost i mekoću nakon kuhanja
Zašto Narodna kobasica?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Jačeg okusa te sočne i fine teksture koja zadržava mekoću i nakon kuhanja.

Miris

Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

1217/294

Masti (g)

26

od kojih masne zasićene kiseline (g)

9,6

Ugljikohidrati (g)

2,0

od kojih šećeri (g)

2,0

Bjelančevine (g)

13

Sol (g)

2,1

Prijedlozi za serviranje

Narodna kobasica može se kuhati i peći, a izvrstan je prilog raznim jelima. Odličan su dodatak varivima, a možete ih poslužiti i uz jednostavan prilog poput kuhanog ili pečenog krumpira. Dodajte malo maslaca i začina za savršen okus.

Jeste li znali

Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.

Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.

Proizvodi

Kobasica za kuhanje i pečenje

Kranjska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Kobasica za kuhanje i pečenje

Debrecinska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Roštiljska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Narodna kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Safalada