Zašto Narodna kobasica?
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Kobasica za kuhanje i pečenje
Narodna kobasica se izrađuje od svinjskog mesa. Crveno-narančastu boju i malo jači okus daje joj posebna kombinacija začina.
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Jačeg okusa te sočne i fine teksture koja zadržava mekoću i nakon kuhanja.
Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1217/294
Masti (g)
26
od kojih masne zasićene kiseline (g)
9,6
Ugljikohidrati (g)
2,0
od kojih šećeri (g)
2,0
Bjelančevine (g)
13
Sol (g)
2,1
Narodna kobasica može se kuhati i peći, a izvrstan je prilog raznim jelima. Odličan su dodatak varivima, a možete ih poslužiti i uz jednostavan prilog poput kuhanog ili pečenog krumpira. Dodajte malo maslaca i začina za savršen okus.
Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.
Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.