Zašto Debrecinska kobasica?
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Kobasica za kuhanje i pečenje
Popularno zvana Debrecinka, Debrecinska kobasica dobila je ime po mađarskom gradu Debrecenu. Blago je dimljena i začinjena paprikom koja joj daje posebnu crvenkasto-narančastu boju, po kojoj se razlikuje od ostalih kobasica. Svojim karakterističnim okusom privlači ljubitelje jakog i punog okusa.
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Bogatog okusa te sočne i fine teksture koja zadržava mekoću i nakon kuhanja.
Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1180/285
Masti (g)
25
od kojih masne zasićene kiseline (g)
10
Ugljikohidrati (g)
1,0
od kojih šećeri (g)
0,5
Bjelančevine (g)
14
Sol (g)
2,2
Zbog svoje posebne mekoće i sočnosti, Debrecinka je odlična pečena na roštilju ili tavi. Za ljubitelje jačeg okusa, Debrecinska kobasica bit će savršen sastojak mirisnih gulaša ili zapečenog graha.
Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.
Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.