Debrecinska kobasica
Debrecinska kobasica Debrecinska kobasica

Debrecinska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

pripremljena po izvornoj recepturi

Popularno zvana Debrecinka, Debrecinska kobasica dobila je ime po mađarskom gradu Debrecenu. Blago je dimljena i začinjena paprikom koja joj daje posebnu crvenkasto-narančastu boju, po kojoj se razlikuje od ostalih kobasica. Svojim karakterističnim okusom privlači ljubitelje jakog i punog okusa.

Zašto Debrecinska kobasica?

Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!

  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljene na bukovu drvu
  • pripremljene po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržavaju sočnost i mekoću nakon kuhanja
Zašto Debrecinska kobasica?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Bogatog okusa te sočne i fine teksture koja zadržava mekoću i nakon kuhanja.

Miris

Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

1180/285

Masti (g)

25

od kojih masne zasićene kiseline (g)

10

Ugljikohidrati (g)

1,0

od kojih šećeri (g)

0,5

Bjelančevine (g)

14

Sol (g)

2,2

Prijedlozi za serviranje

Zbog svoje posebne mekoće i sočnosti, Debrecinka je odlična pečena na roštilju ili tavi. Za ljubitelje jačeg okusa, Debrecinska kobasica bit će savršen sastojak mirisnih gulaša ili zapečenog graha.

Jeste li znali

Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.

Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.

Proizvodi

Kobasica za kuhanje i pečenje

Kranjska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Kobasica za kuhanje i pečenje

Debrecinska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Roštiljska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Narodna kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Safalada