Zašto Domaća kobasica za kuhanje i pečenje?
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Kobasica za kuhanje i pečenje
Ova polutrajna kobasica predodređena je za sve gurmane i sve prilike. Odlikuje ju kvalitetno svinjsko meso i birani začini koji, punjeni u prirodni ovitak, vode prema pravom delikatesnom obroku. Fini miris kobasice i rustikalni izgled potječu od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu, a ono što je čini posebnom je brza i jednostavna priprema. Samo 5 minuta kuhanja i topli, hranjivi obrok je gotov. Samo 4 minute pečenja na tavi ili roštilju i fina sočna kobasica s neodoljivom hrskavom koricom je spremna.
Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Bogatog okusa te sočne i fine teksture koja zadržava mekoću i nakon kuhanja.
Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1288/311
Masti (g)
27
od kojih masne zasićene kiseline (g)
11
Ugljikohidrati (g)
2,0
od kojih šećeri (g)
0,5
Bjelančevine (g)
15
Sol (g)
2,3
Domaća kobasica za kuhanje i pečenje u zimskim danima ide odlično uz kiseli kupus, pečeni krumpir, zapečeni grah ili gulaše, a tijekom toplijih mjeseci kao stvorena je za roštilj. Brzo je pečena, a najbolja je u kombinaciji s klasičnim umacima poput majoneze, kečapa, senfa ili domaćim umacima na bazi vrhnja i aromatičnih začina.
Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.
Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.