Domaća kobasica za kuhanje i pečenje
Domaća kobasica za kuhanje i pečenje Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Kobasica za kuhanje i pečenje

pripremljena po izvornoj recepturi

Ova polutrajna kobasica predodređena je za sve gurmane i sve prilike. Odlikuje ju kvalitetno svinjsko meso i birani začini koji, punjeni u prirodni ovitak, vode prema pravom delikatesnom obroku. Fini miris kobasice i rustikalni izgled potječu od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu, a ono što je čini posebnom je brza i jednostavna priprema. Samo 5 minuta kuhanja i topli, hranjivi obrok je gotov. Samo 4 minute pečenja na tavi ili roštilju i fina sočna kobasica s neodoljivom hrskavom koricom je spremna.

Zašto Domaća kobasica za kuhanje i pečenje?

Gavrilović kobasice – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!

  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljene na bukovu drvu
  • pripremljene po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržavaju sočnost i mekoću nakon kuhanja
Zašto Domaća kobasica za kuhanje i pečenje?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Bogatog okusa te sočne i fine teksture koja zadržava mekoću i nakon kuhanja.

Miris

Privlačne arome u kojoj se primjetno ističe dimljeni karakter.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

1288/311

Masti (g)

27

od kojih masne zasićene kiseline (g)

11

Ugljikohidrati (g)

2,0

od kojih šećeri (g)

0,5

Bjelančevine (g)

15

Sol (g)

2,3

Prijedlozi za serviranje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje u zimskim danima ide odlično uz kiseli kupus, pečeni krumpir, zapečeni grah ili gulaše, a tijekom toplijih mjeseci kao stvorena je za roštilj. Brzo je pečena, a najbolja je u kombinaciji s klasičnim umacima poput majoneze, kečapa, senfa ili domaćim umacima na bazi vrhnja i aromatičnih začina.

Jeste li znali

Kobasice dolaze u svim okusima, od pikantnih i ljutih do blagih i delikatnih. To ih čini idealnim izborom za različita jela i prigode.

Priprema kobasica je umjetnost koja se prenosi s generacije na generaciju. Majstori kobasičari održavaju autentične recepte i tehnike, čuvajući tako tradiciju koja seže unatrag stoljećima. Svaka kobasica ima svoju priču, svoj karakterističan okus i miris, bilo da je riječ o dimljenim, pikantnim ili klasičnim verzijama. Miris dima i okus pažljivo odabranih začina vraćaju nas u prošla vremena, dok moderna tehnologija osigurava dosljednu kvalitetu i sigurnost hrane.

Proizvodi

Kobasica za kuhanje i pečenje

Kranjska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Kobasica za kuhanje i pečenje

Debrecinska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Roštiljska kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Narodna kobasica

Kobasica za kuhanje i pečenje

Safalada