Pariška kobasica naresci
Pariška kobasica naresci Pariška kobasica naresci

Pariška kobasica naresci

Polutrajni naresci

pripremljeni po izvornoj recepturi

Jedna od najpopularnijih polutrajnih kobasica, nadimka "parizer", čest je izbor za svaki sendvič. Ova polutrajna kobasica od svinjskog mesa punjena u ovitak šireg promjera lako se reže i odlično nadopunjuje sa sirnim namazima i povrćem.

Zašto Pariška kobasica naresci?

Naša salama je sinonim za izvrsnost – svaki zalogaj otkriva bogatstvo okusa i teksture koji će vas osvojiti.

  • jedna od najpopularnijih Gavrilovićevih polutrajnih kobasica
  • dio je skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača
  • proizvedena po tradicionalnoj recepturi
Zašto Pariška kobasica naresci?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Blagog i prepoznatljivog okusa u kojem dominiraju sočnost svinjskog mesa i birani začini.

Miris

Privlačna i prepoznatljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

998/241

Masti (g)

21

od kojih masne zasićene kiseline (g)

8,5

Ugljikohidrati (g)

1,0

od kojih šećeri (g)

0,4

Bjelančevine (g)

12

Sol (g)

1,8

Prijedlozi za serviranje

Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezane na kockice ili tanke trakice, polutrajne su kobasice vrlo često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok.

Gavrilović polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, u finger-food i salatnim kreacijama za specijalne prilike, zato ih je pametno uvijek imati u hladnjaku!

Jeste li znali

Polutrajne salame se često koriste kao sastojak u jelima kao što su tjestenine, sendviči, pizze i salate. Njihova univerzalna upotreba čini ih svestranim sastojkom u kuhinji.

U svijetu suhomesnatih poslastica, Gavrilović polutrajne salame su prava zvijezda koja osvaja nepca već desetljećima. Kroz generacije, ime Gavrilović sinonim je za vrhunsku kvalitetu i neodoljiv okus, a naše polutrajne salame nisu iznimka. Od brze užine do bogatih obroka, naše salame će vas inspirirati da istražite nove okuse i kreativne kombinacije. Neka svaki zalogaj bude osvježavajući podsjetnik na raznolikost i bogatstvo gastronomije.

Proizvodi

Premium trajni naresci

Gavrilovićka Zimska salama naresci

Trajni naresci

Čajna kobasica naresci

Trajni naresci

Graničarska kobasica naresci

Trajni naresci

Kulenova seka naresci

Trajni naresci

Romana naresci

Croatica trajni naresci

Panonica Croatica s paprom naresci

Croatica trajni naresci

Panonica Croatica s chili paprikom naresci

Trajni naresci

Srijemska kobasica naresci

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ukoliko onemogućite ovaj kolačić, mi nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.

Kolačići za marketing

Ova web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih informacija kao što su broj posjetitelja na stranicu i najpopularnije stranice.

Omogućivanjem ovog kolačića pomažete nam u poboljšanju naše web stranice.

 

Koristimo Facebook Pixel