Zašto JELI Šunka od pilećih prsa?
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
JELI Šunke
JELI Šunka od pilećih prsa napravljena je od izuzetno kvalitetnih pilećih prsa koja sadrže manje od 2% masti. Pileće meso izrazito je bogato proteinima i zato ga nutricionisti preporučuju za svakodnevnu prehranu. Ova šunka je namijenjena onima koji se zbog zdravlja ne žele odreći gurmanskih navika.
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Sočnog, blagog i laganog okusa prožetog pažljivo biranim začinima.
Blaga, primamljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
336/80
Masti (g)
1,5
od kojih masne zasićene kiseline (g)
0,6
Ugljikohidrati (g)
1,5
od kojih šećeri (g)
1,5
Bjelančevine (g)
15
Sol (g)
2,2
Kod vrhunskih šunki treba posebno pripaziti na debljinu rezanja. Šunke se režu tanje od trajnih kobasica. Ovisno o promjeru, kriške trebaju biti od 0,8 do 1,2 mm debljine. Najbolje bi bilo da ploške budu što tanje. Šunke se narezuju isključivo po širini proizvoda, a nikako po bočnoj strani.
JELI Šunka od pilećih prsa odlična je u kombinaciji sa svježim i kiselim krastavcima, paprikom te hrenom i senfom. Idealna je podloga osvježavajućim salatama od tjestenine.
Šunke se obično pripremaju od svinjskog mesa, iako postoje i druge varijante, poput purećih ili pilećih šunki. Uz to, izvrstan su izvor proteina, važnih za izgradnju i obnovu mišićnog tkiva.
Savršeno sušene i dimljene šunke, odabrane s posebnom pažnjom, pružaju vam neodoljivu harmoniju arome i konzistencije. Ako volite tradiciju, naše šunke su pripremljena s ljubavlju i začinima koji će vas podsjetiti na posebne trenutke.