Zašto JELI Pileći parizer?
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Polutrajna kobasica
JELI Pileći parizer dio je skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača. Kada pomislimo na parizer većini nas prva je asocijacija djetinjstvo i okusi omiljenog školskog sendviča. Upravo takve uspomene Gavrilović želi osigurati i vašim najmanjima, a usput vas vratiti u najljepše doba odrastanja. Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli brand ‘JELI’; koji u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci.
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Blagog i prepoznatljivog okusa u kojem dominiraju sočnost pilećeg mesa i birani začini.
Privlačna i prepoznatljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
776/187
Masti (g)
15
od kojih masne zasićene kiseline (g)
5,5
Ugljikohidrati (g)
1,0
od kojih šećeri (g)
0,5
Bjelančevine (g)
12
Sol (g)
1,7
Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.
Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča, koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem.
JELI polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, finger-food-u i salatnim kreacijama za specijalne prilike; zato ih je pametno uvijek imati u hladnjaku!
Polutrajne salame se često koriste kao sastojak u jelima kao što su tjestenine, sendviči, pizze i salate. Njihova univerzalna upotreba čini ih svestranim sastojkom u kuhinji.
U svijetu suhomesnatih poslastica, Gavrilović polutrajne salame su prava zvijezda koja osvaja nepca već desetljećima. Kroz generacije, ime Gavrilović sinonim je za vrhunsku kvalitetu i neodoljiv okus, a naše polutrajne salame nisu iznimka. Od brze užine do bogatih obroka, naše salame će vas inspirirati da istražite nove okuse i kreativne kombinacije. Neka svaki zalogaj bude osvježavajući podsjetnik na raznolikost i bogatstvo gastronomije.