Zašto JELI Sandwich salama?
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Trajna kobasica
JELI Sandwich trajna salama je napravljena od kvalitetnog svinjskog mesa, laganog je i blagog okusa te namijenjena svim generacijama. Tradicionalno dimljena na bukovom drvu što daje prepoznatljivu notu Gavrilovićevim trajnim salamama. Svaka Gavrilović salama nosi u sebi nasljeđe obiteljske tradicije i strastvenu posvećenost stvaranju vrhunskih proizvoda. Pažljivo odabrano meso, najfiniji začini i precizno uravnotežene recepture čine svaku salamu pravim užitkom za nepce.
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Sočnog i laganog okusa prožetog blago dimljenom aromom.
Blaga i primamljiva aroma koja nosi note začina, dima i svježeg mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1985/480
Masti (g)
44
od kojih masne zasićene kiseline (g)
18
Ugljikohidrati (g)
2,0
od kojih šećeri (g)
0,5
Bjelančevine (g)
19
Sol (g)
3,8
Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.
JELI Sandwich salama poslužuje se uz razne polumasne sireve, majonezu i svježe povrće, a ljubitelji jačeg okusa poslužit će ju uz ajvar ili kisele krastavce.
Proizvodnja trajnih salama ima dugu tradiciju širom svijeta. Različite kulture razvile su svoje verzije ovih kobasica, često koristeći lokalne začine i tehniku sušenja.
Trajne salame su delikatesa koja se ističe svojom dugotrajnošću i izraženim okusom. Ova mesna poslastica nudi spoj pažljivo odabranih sastojaka i tradicionalne tehnike sušenja, čime se postiže izuzetna trajnost i bogatstvo ukusa. Unatoč regionalnim varijacijama i različitim recepturama, trajne salame ostaju simbol tradicije i gastronomske stručnosti.