JELI Parizer
JELI Parizer JELI Parizer

JELI Parizer

Polutrajna kobasica

pripremljena po izvornoj recepturi

JELI Parizer priprema se od svinjskog mesa, blažeg je okusa i dio je skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača. Kada pomislimo na parizer većini nas prva je asocijacija djetinjstvo i okusi omiljenog školskog sendviča. Upravo takve uspomene Gavrilović želi osigurati i vašim najmanjima, a usput vas vratiti u najljepše doba odrastanja. Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli brand ‘JELI’; koji u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci.

Zašto JELI Parizer?

Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.

  • napravljen od odabranih komada svinjskog mesa
  • blagog okusa i mirisa
  • prepoznatljiv po narančastom ovitku
Zašto JELI Parizer?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Blagog i prepoznatljivog okusa u kojem dominiraju sočnost svinjskog mesa i birani začini.

Miris

Privlačna i prepoznatljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

998/241

Masti (g)

21

od kojih masne zasićene kiseline (g)

8,5

Ugljikohidrati (g)

1,0

od kojih šećeri (g)

0,4

Bjelančevine (g)

12

Sol (g)

1,8

Prijedlozi za serviranje

Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča, koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem.

JELI polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, u finger-food i salatnim kreacijama za specijalne prilike; i zato – pametno ih je uvijek imati u hladnjaku!

Jeste li znali

Polutrajne salame se često koriste kao sastojak u jelima kao što su tjestenine, sendviči, pizze i salate. Njihova univerzalna upotreba čini ih svestranim sastojkom u kuhinji.

U svijetu suhomesnatih poslastica, Gavrilović polutrajne salame su prava zvijezda koja osvaja nepca već desetljećima. Kroz generacije, ime Gavrilović sinonim je za vrhunsku kvalitetu i neodoljiv okus, a naše polutrajne salame nisu iznimka. Od brze užine do bogatih obroka, naše salame će vas inspirirati da istražite nove okuse i kreativne kombinacije. Neka svaki zalogaj bude osvježavajući podsjetnik na raznolikost i bogatstvo gastronomije.

Proizvodi

Polutrajna kobasica

JELI Pileći parizer

Polutrajna kobasica

JELI Šunka u ovitku

Trajna kobasica

JELI Winter Queen salama

Trajna kobasica

JELI Sandwich chilli

Trajna kobasica

JELI Sandwich salama

Polutrajna kobasica

JELI Parizer