Zašto Hrenovke?
Gavrilović hrenovke – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Hrenovke
Poštujući tradicionalnu recepturu, hrenovke su pripremljene od kvalitetnog svinjskog mesa bez ovitka, blago su začinjene te dimljene na prirodnom bukovom drvu što im daje osobitu punoću i sočnost okusa. Površina im je jedra i glatka, a presjek primamljive ružičaste boje. One su proizvod s najvećom kulturom trošenja te će svaki sladokusac biti oduševljen širinom ponude. Izvrsne su za serviranje s raznim umacima poput senfa, majoneze i kečapa s kojima stvaraju simfoniju okusa.
Gavrilović hrenovke – savršeni spoj kvalitete i okusa koji će vas osvojiti već pri prvom zalogaju!
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Punog i sočnog okusa u kombinaciji s blago začinjenom i dimljenom aromom.
Blaga i primamljiva aroma koja nosi note začina, dima i svježeg mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1012/244
Masti (g)
20
od kojih masne zasićene kiseline (g)
8,0
Ugljikohidrati (g)
2,0
od kojih šećeri (g)
1,0
Bjelančevine (g)
14
Sol (g)
1,9
Hrenovke su izvrsne za brz i jednostavan obrok tijekom cijelog dana uz dodatak raznih umaka i priloga. Poslužujemo ih, najčešće, kratko prokuhane ili pečene u tijestu te na tavi ili roštilju.
Hrenovke su doživjele svoj uspjeh na Svjetskoj izložbi u Parizu 1855. godine. Ta izložba je bila ključni događaj u povijesti industrijskog, umjetničkog i tehnološkog napretka te je igrala važnu ulogu u promociji i predstavljanju raznih inovacija iz tog vremena.
Naša tajna leži u pažljivom odabiru najkvalitetnijeg mesa, začina i tradicionalnih receptura koje su se prenosile kroz generacije. Svaka hrenovka je izrađena s ljubavlju i predanošću, a svaki korak u pripremi naših hrenovki prožet je strašću i poštovanjem prema receptima koji su nas doveli do ovog trenutka.
QUDAL QUALITY MEDAL