Zašto Pečena mesnata slanina?
Gavrilović proizvodi su sinonim za vrhunsku kvalitetu, tradiciju i autentičan okus koji oduševljavaju generacijama.
Polutrajna sušena mesa
Pečena mesnata slanina, poznatijeg naziva hamburger, izrađuje se od svinjske leđne slanine, malo je dimljena i vrlo sočnog okusa. Na presjeku su vidljivi ravnomjerno prošarani mesnati dijelovi i dijelovi špeka.
Gavrilović proizvodi su sinonim za vrhunsku kvalitetu, tradiciju i autentičan okus koji oduševljavaju generacijama.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Vrlo sočnog okusa u kombinaciji s laganom aromom dima.
Blago dimljena, primamljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1229/297
Masti (g)
27
od kojih masne zasićene kiseline (g)
10
Ugljikohidrati (g)
0,5
od kojih šećeri (g)
0,5
Bjelančevine (g)
13
Sol (g)
2,5
Polutrajna sušena mesa narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm.
Tanko narezana polutrajna sušena mesa najčešće se serviraju kao glavni sastojak toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezana na kockice ili tanke trakice, polutrajna sušena mesa vrlo su često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok. Osim sendviča i salata, polutrajna sušena mesa mogu obogatiti i različite vrste pizza.
Sušeno meso često zahtijeva dugo vrijeme zrenja kako bi postiglo svoj puni okus. To može potrajati nekoliko mjeseci ili čak godina, ovisno o vrsti i metodi pripreme.
Gavrilović sušena mesa su ne samo hrana, već i simbol istinskog uživanja u gastronomiji. Njihova dugogodišnja tradicija seže unazad desetljećima, a tijekom tog vremena su postala sinonim za vrhunsku kvalitetu i nepogrešivu stručnost u pripremi mesnih proizvoda. Svaki korak u proizvodnji Gavrilović sušenih mesa je pažljivo osmišljen i sproveden kako bi se postigao savršen rezultat.