Zašto JELI Hrenovke?
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Hrenovke
JELI Hrenovke pripremaju se od odabranih komada svinjskog mesa, blažeg su okusa i dio su skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača. Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli brand ‘JELI’ koji u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci.
Svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Sočnog i laganog okusa prožetog blago začinjenom aromom.
Blaga, primamljiva aroma koja nosi note pažljivo biranih začina.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1012/244
Masti (g)
20
od kojih masne zasićene kiseline (g)
8,0
Ugljikohidrati (g)
2,0
od kojih šećeri (g)
1,0
Bjelančevine (g)
14
Sol (g)
1,9
JELI Hrenovke su izvrsne za brz i jednostavan obrok tijekom cijelog dana uz razne umake i priloge. Poslužujemo ih najčešće kratko prokuhane ili pečene na tavi, roštilju ili pak tijestu. Izvrsne su za serviranje s raznim umacima poput senfa, majoneze, kečapa, barbecue umaka s kojima stvaraju simfoniju okusa.
Hrenovke su doživjele svoj uspjeh na Svjetskoj izložbi u Parizu 1855. godine. Ta izložba je bila ključni događaj u povijesti industrijskog, umjetničkog i tehnološkog napretka te je igrala važnu ulogu u promociji i predstavljanju raznih inovacija iz tog vremena.
Naša tajna leži u pažljivom odabiru najkvalitetnijeg mesa, začina i tradicionalnih receptura koje su se prenosile kroz generacije. Svaka hrenovka je izrađena s ljubavlju i predanošću, a svaki korak u pripremi naših hrenovki prožet je strašću i poštovanjem prema receptima koji su nas doveli do ovog trenutka.