Zašto Delikates pureća šunka?
Naša salama je sinonim za izvrsnost – svaki zalogaj otkriva bogatstvo okusa i teksture koji će vas osvojiti.
Polutrajna kobasica
Ova delikatesna šunka priprema se od odabranog purećeg mesa s minimalnim začinima kako bi šunka zadržala blagi okus. Iznimna kvaliteta mesa jamči tek nekoliko kalorija u slasnom zalogaju. Konzistentna tekstura, blagi okus i umjerena slanost čine ju izvrsnim sastojkom ukusnih i zdravih sendviča i pizza. Uz malo kreativnosti, bit će odlična nadopuna bilo kojem namazu ili salati. Niska razina masti čini je atraktivnom opcijom za one koji žele uživati u delikates poslasticama bez previše kalorija.
Naša salama je sinonim za izvrsnost – svaki zalogaj otkriva bogatstvo okusa i teksture koji će vas osvojiti.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Izuzetno blagog i laganog okusa prožetog notom pažljivo biranih začina.
Diskretne, ali primamljive arome koja podsjeća na svježinu i prirodnu kvalitetu mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
291/69
Masti (g)
0,5
od kojih masne zasićene kiseline (g)
0,2
Ugljikohidrati (g)
5,0
od kojih šećeri (g)
1,0
Bjelančevine (g)
11
Sol (g)
2,1
Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.
Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezane na kockice ili tanke trakice, polutrajne su kobasice vrlo često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok.
Gavrilović polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, u finger-food i salatnim kreacijama za specijalne prilike, zato ih je pametno uvijek imati u hladnjaku!
Polutrajne salame se često koriste kao sastojak u jelima kao što su tjestenine, sendviči, pizze i salate. Njihova univerzalna upotreba čini ih svestranim sastojkom u kuhinji.
U svijetu suhomesnatih poslastica, Gavrilović polutrajne salame su prava zvijezda koja osvaja nepca već desetljećima. Kroz generacije, ime Gavrilović sinonim je za vrhunsku kvalitetu i neodoljiv okus, a naše polutrajne salame nisu iznimka. Od brze užine do bogatih obroka, naše salame će vas inspirirati da istražite nove okuse i kreativne kombinacije. Neka svaki zalogaj bude osvježavajući podsjetnik na raznolikost i bogatstvo gastronomije.