Pariška kobasica
Pariška kobasica Pariška kobasica

Pariška kobasica

Polutrajna kobasica

pripremljena po izvornoj recepturi

Jedna od najpopularnijih polutrajnih kobasica, nadimka "parizer", čest je izbor za svaki sendvič. To je polutrajna kobasica od svinjskog mesa punjena u ovitak šireg promjera. Svaka Gavrilović polutrajna salama nosi u sebi nasljeđe obiteljske tradicije i strastvenu posvećenost stvaranju vrhunskih suhomesnatih proizvoda. Pažljivo odabrano meso, najfiniji začini i precizno uravnotežene recepture čine svaku salamu pravim užitkom za nepce.

Zašto Pariška kobasica?

Naša salama je sinonim za izvrsnost – svaki zalogaj otkriva bogatstvo okusa i teksture koji će vas osvojiti.

  • jedna od najpopularnijih Gavrilovićevih polutrajnih kobasica
  • dio je skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača
  • proizvedena po tradicionalnoj recepturi
Zašto Pariška kobasica?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Blagog i prepoznatljivog okusa u kojem dominiraju sočnost svinjskog mesa i birani začini.

Miris

Privlačna i prepoznatljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

998/241

Masti (g)

21

od kojih masne zasićene kiseline (g)

8,5

Ugljikohidrati (g)

1,0

od kojih šećeri (g)

0,4

Bjelančevine (g)

12

Sol (g)

1,8

Prijedlozi za serviranje

Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezane na kockice ili tanke trakice, polutrajne su kobasice vrlo često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok.

Gavrilović polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, u finger-food i salatnim kreacijama za specijalne prilike, zato ih je pametno uvijek imati u hladnjaku!

Jeste li znali

Polutrajne salame se često koriste kao sastojak u jelima kao što su tjestenine, sendviči, pizze i salate. Njihova univerzalna upotreba čini ih svestranim sastojkom u kuhinji.

U svijetu suhomesnatih poslastica, Gavrilović polutrajne salame su prava zvijezda koja osvaja nepca već desetljećima. Kroz generacije, ime Gavrilović sinonim je za vrhunsku kvalitetu i neodoljiv okus, a naše polutrajne salame nisu iznimka. Od brze užine do bogatih obroka, naše salame će vas inspirirati da istražite nove okuse i kreativne kombinacije. Neka svaki zalogaj bude osvježavajući podsjetnik na raznolikost i bogatstvo gastronomije.

Proizvodi

Polutrajna kobasica

Tirolska kobasica

Polutrajna kobasica

Šunka u ovitku

Polutrajna kobasica

Pariška kobasica s povrćem

Polutrajna kobasica

Šunkarica

Polutrajna kobasica

Šunka za pizzu

Polutrajna kobasica

Velebitska kobasica

Polutrajna kobasica

Posebna kobasica