UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU

Dragi naši ljubitelji pašteta Gavrilović! Već ste primijetili našu najavu koja glasi „UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU!“. Upravo je ta najava odgovor na vaše mnogobrojne sugestije za promjenom našega dosadašnjeg pakiranja i obećava istinski nešto novo, ono nešto što ste tražili – dodatni, potpuni užitak svih čula.

Oduvijek smo se trudili biti sinonim za vrhunsku kvalitetu, a sada vam ponosno donosimo novo, praktično, ovalno pakiranje koje, uz onaj stari, jedinstveni sadržaj, bez umjetnih bojila, aditiva i glutena, jamči onaj poznati jedinstveni, autentični okus koji očekujete, a sa svakim zalogajem jamčimo nezaboravno i posebno iskustvo, jer svako pakiranje donosi priču o strasti vrhunskog okusa i bezvremenskoj kvaliteti.

U vremenima kada su trenutci neprocjenjivi, naša prisutnost u vašem životu predstavlja dobru naviku. Slogan „UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU“ obećava da ćemo još dugo godina biti uz vas, donoseći vam uvijek ono što od nas i očekujete. Neka svaki zalogaj bude podsjetnik na našu zajedničku prošlost, na neraskidive veze stvorene okusima, naše obećanje da ćemo biti vaša pouzdana pratnja kroz sve vaše životne trenutke.

Integrirana marketinška kampanja, koja će prikladno predstaviti novo ruho naše ovalne kreacije, uskoro počinje na svim medijskim platformama pod nazivom „UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU!“. Od TV spota koji retrospektivno prikazuje tradiciju i dominaciju pašteta Gavrilović te najavljuje daljnji korak naprijed, pa preko društvenih mreža i velikih LED displaya do digitalnih platformi, bit ćemo vam vrlo blizu kako bismo vam iz prve ruke omogućili potpun doživljaj prvog iskustva sa starim okusom i novim ovalnim pakiranjima pašteta, koja će vas razveseliti na najbolji mogući način.

Vaša lojalnost je bit nas i našeg rada, stoga vas pozivamo da potražite stare, beskompromisno kvalitetne okuse u novom ovalnom pakiranju pašteta u svim vama omiljenim trgovinama.

Hvala vam što ste dio Gavrilović obitelji i što s nama dijelite ljubav prema vrhunskom okusu i kvaliteti.

Vaš Gavrilović

ostale novosti

HALAl certifikat

HALAl certifikat

Želimo Vas obavijestiti da Gavrilović ponovno započinje halal proizvodnju te će uskoro u svom asortimanu nuditi proizvode s Halal certifikatom.

Pročitaj više

“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ

OSVOJI IPHONE 15 i uživaj u baš svakom idućem potezu!

Pročitaj više
“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ