U JELI obitelj stiže nam prava kraljica roštilja – JELI Grill kobasica

Gavrilovićeve kobasice kroz povijest uživaju popularnost među istinskim ljubiteljima sočnih okusa, te su rado viđen gost svakog obroka, piknika ili roštilja. A sada, na sreću svih gurmana u društvo dolazi prava kraljica roštilja – JELI Grill kobasica.

Ova polutrajna kobasica izvrstan je izvor proteina. Izrađuje se od kvalitetnog svinjskog mesa i biranih začina koji joj daju punoću okusa, a fini miris kobasice potječe od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu.

JELI Grill kobasica idealna je za brzu pripremu jer za samo 5 minuta pečenja na tavi ili roštilju, fina sočna kobasica s neodoljivom hrskavom koricom je spremna za serviranje.

ostale novosti

UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU

UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU

Dragi naši ljubitelji pašteta Gavrilović! Već ste primijetili našu najavu koja glasi „UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU!“. Upravo je ta najava odgovor na vaše mnogobrojne sugestije za promjenom našega dosadašnjeg pakiranja i obećava istinski nešto novo, ono nešto što ste tražili – dodatni, potpuni užitak svih čula.

Pročitaj više

GAVRILOVIĆ, BROJ JEDAN U KATEGORIJI PAŠTETA U HRVATSKOJ

Gavrilović kontinuirano drži svoju lidersku poziciju i trajno ulaže u kvalitetu, ali i u nove proizvode i procese koji se i dalje temelje na očuvanju tradicije, te ostaju ono što su vazda i bili.

Pročitaj više
GAVRILOVIĆ, BROJ JEDAN U KATEGORIJI PAŠTETA U HRVATSKOJ