Sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlato!

Ove je godine čak sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlatnu medalju za izvrsnost i kvalitetu, koje dodjeljuje prestižna njemačka organizacija DLG. Osim renomiranih trajnih Gavrilovićevih salama, poput Zimske salame, Čajne i Srijemske kobasice, najbolje ocjene stručnjaka odnijele su nove paštete asortimana Gavrilović, Paštete Art.

DLG krovna europska organizacija za nezavisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, na osnovi iznimno zahtjevnih senzoričkih ispitivanja, dodijelila je zlatne medalje Gavrilovićevoj Zimskoj salami, Čajnoj kobasici, Srijemskoj kobasici te novoj proizvodnoj liniji pašteta Gavrilović, pašteta Art; i to Kokošjoj Classic, Pilećoj Roasty, Pilećoj Classic te ribljoj pašteti od Tune.

“Medalje za izvrsnost i kvalitetu proizvoda su nam svakako potvrda da znamo gdje vodi naš put. Posebno ističemo činjenicu da smo ove godine dobili čak sedam zlatnih DLG medalja, a čime smo nadmašili dosadašnje uspjehe u DLG ocjenjivanju. Sve to govori, ne samo da je riječ o vrhunskim proizvodima, već da kontinuirano usavršavamo izvrsnost i kvalitetu, te kvalitetu i ponovno kvalitetu Gavrilović delicija“, izjavio je Mario Zbiljski, Direktor sektora prodaje i marketinga, te zaključio izjavom: Gavrilović i točka!.

ostale novosti

HALAl certifikat

HALAl certifikat

Želimo Vas obavijestiti da Gavrilović ponovno započinje halal proizvodnju te će uskoro u svom asortimanu nuditi proizvode s Halal certifikatom.

Pročitaj više

“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ

OSVOJI IPHONE 15 i uživaj u baš svakom idućem potezu!

Pročitaj više
“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ