Paštete ART…. Iskušaj me!

S osobitim ponosom predstavljamo nove proizvode iz asortimana Paštete ART.

Poznajete nas.

S pravom držite kao pouzdane, provjerene i generacijama omiljene. Razlog tome jest što je naš rad satkan vještinom, isprepleten tradicijom i zaokružen vizijom dobrog življenja, već 330 godina. Činjenice su to i brojke uz koje bez zadrške zajedno možemo ustvrditi – Odlično je, od Gavrilovića je!

No postoji li prostora za više, bolje? Čak i od najboljeg?

Volje, znanja i inspiracije ne manjka… Stoga svaki djelić naše biti odlučno kaže – Iskušaj me!

Pa neka vještina stvara umjetnost, a vrijeme pred nama neka servira zavodljive okuse. Neka se poigra s osjetilima kroz paletu novih, izuzetnih, jedinstvenih Gavrilović pašteta.

Kušajte, upijajte i uživajte u svemu što su ove najfinije paštete ‘’naučile’’ i preuzele od najiskusnijih majstora zanata, te što ponosom, noseći i predstavljajući suvremene novitete industrije, upravo predstavljaju.

Easy peel otvaranje, bez konzervansa, soje ili umjetnih bojila, spravljene od ukusnih kokošjih i pilećih filea te kao nagovještaj novog poglavlja delicija, zaokružene novim, zavodljivim okusom tune. Neka vas prepoznatljiv Gavrilović potpis još jednom uvjeri u beskompromisnu, vrhunsku kvalitetu, a prvoklasne Paštete Art pozovu i izazovu… – Iskušaj me!

ostale novosti

HALAl certifikat

HALAl certifikat

Želimo Vas obavijestiti da Gavrilović ponovno započinje halal proizvodnju te će uskoro u svom asortimanu nuditi proizvode s Halal certifikatom.

Pročitaj više

“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ

OSVOJI IPHONE 15 i uživaj u baš svakom idućem potezu!

Pročitaj više
“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ