Generacijama bolje

Zahvaljujući dugogodišnjoj postojanosti i čvrstom brendu kojem se vjeruje, Gavrilović proizvodi postali su svojstveni must have svakog domaćinstva. Dokaz njihovoj kvaliteti i prihvaćanju svih generacija jesu brojna priznanja i osvojene nagrade, a među posljednjima je i Coolest Brands Awards, u kojem je generacija Z proglasila Gavrilović najcool brandom u kategoriji salama.

Tako tvrdi neovisno istraživanje provedeno od strane Ipsosa i JoomBoosa, kojim su također dobivena i saznanja o najvažnijim aspektima ”Z” načina života kao što su medijske navike, korištenje pametnih telefona, različitih aplikacija, odluke o kupnji određenih brandovima, stavovi o istima…

Fejs generacija, iPhone generacija, Gen Z… Sve su to imena za mlade koji su, kako se kaže, prije naučili koristiti miš nego žlicu. Ipak, u svoj pretežito digitalni svijet, odlučno puštaju i prihvaćaju one koji njeguju tradiciju, odnosno one koji znaju kako ju servirati za moderno doba i vrijeme pred nama.

Upravo je Gavrilović onaj koji osjeća potrebe svakog potrošača i prepoznaje da će u vrlo skoroj budućnosti upravo nadolazeće generacije činiti temelj potrošačke baze svih prehrambenih brendova. Imajući to na umu, uz poslovnu misiju i viziju kojom uvijek težimo (naj)boljem, kreirana je nova kampanja “Generacijama bolje”.

Kampanjom se obraćamo primarno generaciji Z slaveći njihov pogled na svijet koji ih okružuje, koristeći audio vizualni izričaj iznjedren na vlastitim pravilima, kulturi i stilu života.

ostale novosti

HALAl certifikat

HALAl certifikat

Želimo Vas obavijestiti da Gavrilović ponovno započinje halal proizvodnju te će uskoro u svom asortimanu nuditi proizvode s Halal certifikatom.

Pročitaj više

“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ

OSVOJI IPHONE 15 i uživaj u baš svakom idućem potezu!

Pročitaj više
“UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU” KREATIVNI NATJEČAJ