GAVRILOVIĆ, BROJ JEDAN U KATEGORIJI PAŠTETA U HRVATSKOJ

Gavrilović kontinuirano drži svoju lidersku poziciju i trajno ulaže u kvalitetu, ali i u nove proizvode i procese koji se i dalje temelje na očuvanju tradicije, te ostaju ono što su vazda i bili.

Gavrilović… Više od prezimena, više od brenda. Kroz desetljeća postojanja i poslovanja, neumornog stvaranja, on je postao sinonim za tradiciju, kvalitetu; za najbolje od onog što svakodnevno serviramo na naše stolove.

Gavrilović je zapravo ikona koju svaka generacija zadovoljno prihvaća, te zajedno s njom kroči prema naprijed, istinski uživajući u svakom novom zajedničkom danu, novom zalogaju.

Upravo u tim istančanim gurmanskim trenucima oduvijek pronalazimo i Gavrilović paštete. Svatko tko ih je probao zna da u njima zaista može osjetiti razliku. Ta razlika leži u procesu nastajanja, gdje se znanje i vještine Gavrilović majstora isprepliću s korištenjem samo najfinijih, biranih sastojaka. Naravno, uz neizostavan dašak tradicije, ali i modernih tehnologija i pristupa proizvodnji.

Sve to čvrsto je etabliralo Gavrilović paštete kao broj jedan u Hrvatskoj. Omiljene, jedinstvene i s razlogom i dalje na tronu. A uz pomno planirane aktivnosti, ulaganja, lansiranja noviteta, te prepoznatljivo i odvažno komuniciranje, jasno je da će tu i ostati. Jer svime, ali ponajviše pristupom, recepturom i brojnim okusima, odnosno širinom portfelja, zaista nemaju ravne. Tu činjenicu potvrđuju istraživanja i prodajni rezultati, odnosno povratna i samo pozitivna iskustva koja dolaze od strane struke i potrošača. Jer Gavrilović paštete, svakodnevno ili za specijalne prilike, uvijek su pravi i prvi izbor. Rado odabrane. Stvarane od odabranih, servirane za odabrane. Za one koji prepoznaju, cijene i uživaju kušajući ”broj jedan”.

Ponosni na poziciju lidera na domaćem tržištu u brojnim segmentima, a posebice u segmentu pašteta, Gavrilović se i dalje obvezuje slijediti svoj put izvrsnosti. Daljnjim ulaganjima u ljude, inovacije i procese, njegujući tradiciju i čuvajući povjerenje i ljubavi svojih potrošača, Gavrilović ostaje tu gdje jest… U srcima. Na polici gdje ga uvijek možemo pronaći. Na vrhu gdje smo ga navikli gledati.

„Gavrilović, broj jedan u kategoriji pašteta u Hrvatskoj“ 
Prema posljednjem BRANDpuls istraživanju prvi na BRANDscore listi snage brandova u kategoriji pašteta, II. val 2022.
Više na: https://www.ipsos.com/hr-hr/brandpuls-snaga-branda

„Prema podacima iz panela trgovine koje ACNielsen d.o.o. (u daljnjem tekstu: NielsenIQ ) provodi u Hrvatskoj na reprezentativnom uzorku maloprodajnih trgovina za kategoriju Pašteta, robna marka „GAVRILOVIĆ” ima najveći vrijednosni udio (31,7%), i najveći količinski udio (30,3%) u Hrvatskoj u posljednjih dvanaest mjeseci zaključno sa svibnjem 2023. (u razdoblju lipanj 2022. – svibanj 2023.) u kategoriji Pašteta.

Navedeni izračuni temelje se na NielsenIQovim podacima iz panela trgovine prema kojima je “GAVRILOVIĆ” vodeća robna marka u vrijednosnoj i količinskoj prodaji kategorije pašteta u Hrvatskoj u razdoblju lipanj 2022. – svibanj 2023. (autorsko pravo® 2023, Nielsen Consumer LLC, sva prava pridržana).”

* Ova Potvrda tržišne pozicije valjana je dvanaest mjeseci od datuma izdavanja.

ostale novosti

Gavrilović – Najcool brand u kategoriji salama

Gavrilović – Najcool brand u kategoriji salama

Gavrilović kontinuirano drži svoju lidersku poziciju i trajno ulaže u kvalitetu, ali i u nove proizvode i procese koji se i dalje temelje na očuvanju tradicije, te ostaju ono što su vazda i bili.

Pročitaj više

Sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlato!

Ove je godine čak sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlatnu medalju za izvrsnost i kvalitetu, koje dodjeljuje prestižna njemačka organizacija DLG. Osim renomiranih trajnih Gavrilovićevih salama, poput Zimske salame, Čajne i Srijemske kobasice, najbolje ocjene stručnjaka odnijele su nove paštete asortimana Gavrilović, Paštete Art.

Pročitaj više
Sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlato!