Zašto Pileća pašteta?
Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih pašteta ili preferirate nove inovativne kombinacije, paštete su univerzalno omiljeni namaz koji se savršeno uklapa u sve prigode.
Paštete
Pileća pašteta napravljena je od fino usitnjenog, pilećeg mesa i jetre u kombinaciji s posebno odabranim začinima, a prepoznatljiva je po ambalaži karakteristične žute boje. Njen blag okus prilagođen je svim uzrastima i vole je sve dobne skupine.
Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih pašteta ili preferirate nove inovativne kombinacije, paštete su univerzalno omiljeni namaz koji se savršeno uklapa u sve prigode.
Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.
Blagog okusa u kombinaciji s glatkom, kremastom teksturom.
Blaga, primamljiva aroma koja nosi note začina i mesa.
Hranjiva vrijednost na
100 g
Energija (kJ/kcal)
1186/287
Masti (g)
27
od kojih masne zasićene kiseline (g)
11
Ugljikohidrati (g)
1,0
od kojih šećeri (g)
0,2
Bjelančevine (g)
10
Sol (g)
1,3
Pašteta ne zahtijeva dodatnu pripremu osim zabavnog kombiniranja s drugim namirnicama i dekoriranja prema želji. Kombiniramo je s kruhom, toastom, grisinima, krekerima, pecivom, a okusom se odlično slaže sa zelenom salatom, kukuruzom, crvenom, zelenom paprikom, krastavcima i kaparima. Ljeti je dovoljno sljubiti je sa svježim rajčicama za potpun gurmanski ugođaj.
Paštete su neizostavan dio mnogih nacionalnih kuhinja širom svijeta. Na primjer, foie gras pašteta je poznata u francuskoj kuhinji, dok se pašteta od kozica često nalazi u portugalskoj kuhinji.
Okus pašteta je kao umjetnost za vaše nepce - kompleksan, bogat i dubok. Svaka pašteta ima svoju priču okusa, bilo da je nježna, kremasta verzija ili pikantna i aromatična varijanta. Svaki zalogaj otkriva pažljivo kombinirane sastojke i ljubav prema gastronomiji. Otkrijte okus tradicije s Gavrilović paštetama - prepustite se gastronomskom doživljaju koji seže unatrag desetljećima i dopustite da vas on vodi na putovanje kroz okuse koji su postali sinonim za kvalitetu i povjerenje.