Pečena svinjska vratina
Pečena svinjska vratina Pečena svinjska vratina

Pečena svinjska vratina

Polutrajna sušena mesa

pripremljena po izvornoj recepturi

Pečena svinjska vratina polutrajni je proizvod, blago je dimljena i osušena na toplom zraku te malo prokuhana. To je proizvod s manjom količinom masnoće, pravilno raspoređene između mišića. Odlikuje je izuzetna sočnost i prijatan miris dima.

Zašto Pečena svinjska vratina?

Gavrilović proizvodi su sinonim za vrhunsku kvalitetu, tradiciju i autentičan okus koji oduševljavaju generacijama.

  • od kvalitetnih komada svinjskog mesa
  • tradicionalno dimljena na bukovom drvu
  • s biranim začinima
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
Zašto Pečena svinjska vratina?

Karakteristike

Izvorna receptura

Pažljivo biranim začinima postignut je autentičan okus koji se prenosi generacijama.

Okus

Vrlo sočnog okusa u kombinaciji s laganom aromom dima.

Miris

Blago dimljena, primamljiva aroma koja nosi note začina i svježeg mesa.

Hranjive vrijednosti

Hranjiva vrijednost na

100 g

Energija (kJ/kcal)

804/193

Masti (g)

13

od kojih masne zasićene kiseline (g)

5,2

Ugljikohidrati (g)

2,0

od kojih šećeri (g)

2,0

Bjelančevine (g)

17

Sol (g)

2,4

Prijedlozi za serviranje

Pečena svinjska vratina je vrsta mesa koja se konzumira u cijelom svijetu, ali svatko ima svoj specifičan način pripreme.

Priprema se na razne načine od bogatog sendviča, dodatka salatama, umacima, preljevima, zapečenom grahu, varivima, tradicionalnoj sarmi, japraku ili pak do delicije u zelenom papru i finim travama. Fino se sljubljuje sa žalfijom i ružmarinom zapečen sa svih strana na masti ili ulju.

Svakako treba napomenuti da je to fini i mekan komad mesa, te treba minimalnu termičku obradu kako bi ostao sočan, te zadržao svoje kvalitete i finoću.

Jeste li znali

Sušeno meso često zahtijeva dugo vrijeme zrenja kako bi postiglo svoj puni okus. To može potrajati nekoliko mjeseci ili čak godina, ovisno o vrsti i metodi pripreme.

Gavrilović sušena mesa su ne samo hrana, već i simbol istinskog uživanja u gastronomiji. Njihova dugogodišnja tradicija seže unazad desetljećima, a tijekom tog vremena su postala sinonim za vrhunsku kvalitetu i nepogrešivu stručnost u pripremi mesnih proizvoda. Svaki korak u proizvodnji Gavrilović sušenih mesa je pažljivo osmišljen i sproveden kako bi se postigao savršen rezultat.

Proizvodi

Trajna sušena mesa

Petrinjska šunka

Trajna sušena mesa

Buđola

Polutrajna sušena mesa

Delikates vratina u ovitku

Polutrajna sušena mesa

Pečena mesnata slanina

Polutrajna sušena mesa

Pečena svinjska vratina

Polutrajna sušena mesa

Rolani hamburger

Trajna sušena mesa

Panceta Gavrilović

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ukoliko onemogućite ovaj kolačić, mi nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.

Kolačići za marketing

Ova web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih informacija kao što su broj posjetitelja na stranicu i najpopularnije stranice.

Omogućivanjem ovog kolačića pomažete nam u poboljšanju naše web stranice.

 

Koristimo Facebook Pixel