Jetrena pašteta

O proizvodu

  • Gavrilović prvi u Hrvatskoj proizvodi jetrenu paštetu 1938. godine
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • jedinstvena i fina tekstura

Tradicija proizvodnje fine jetrene paštete seže u razdoblje prije 2. svjetskog rata kada je Gavrilović kao tehnološku inovaciju proizveo Jetrenu paštetu pakiranu u hermetične kutije – današnje konzerve! Njezin jedinstveni pikantan okus postiže se visokim udjelom jetre i kvalitetnog svinjskog mesa.

Jetrena pašteta nositelj je znaka Hrvatska kvaliteta i apsolutni je tržišni lider, a već se godinama prepoznaje po originalnom dizajnu narančaste boje s likom Jelice.

Prijedlozi za serviranje

Jetrenu paštetu servirajte kao podlogu raznim sendvičima. Odlična je i kao baza raznim namazima uz dodatak povrća, senfa ili začinskog bilja. Jetrenu paštetu najbolje je poslužiti na kruhu, krekeru ili oblikovanu na listu zelene salate.

Pivo: Svijetlo ili tamno pivo

Čuvati na sobnoj temperaturi