JELI Winter Queen salama

O proizvodu

  • s biranim začinima
  • tradicionalno dimljena na bukovom drvu
  • od kvalitetnih komada svinjskog mesa
  • obavijena plemenitom plijesni
  • pripremljena po recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Ovu salamu Gavrilovićevi majstori napravili su od vrhunskog svinjskog mesa, obogatili posebno biranim začinima, a za kraljevski okus JELI Winter Queen salame zaslužna je posebna procedura hladnog dimljenja na bukovu drvu.

Prijedlozi za serviranje

Trajne salame narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

JELI Winter Queen salama poslužuje se uz razne polumasne sireve, majonezu i svježe povrće, a ljubitelji jačeg okusa poslužit će ju uz ajvar ili kisele krastavce.

Crno vino: Plavac mali
Bijelo vino: Graševina, Traminac, Portugizac

Čuvati na vrijednosti do +4°C do +8°C