JELI Šunka u ovitku

O proizvodu

  • od odabranih komada svinjskog mesa (buta)
  • ugodnog okusa i mirisa
  • mali udio masnoće

JELI Šunka u ovitku jedna je od najkvalitetnijih polutrajnih kobasica. Priprema se od odabranih komada svinjskog mesa, točnije buta. Sadrži mali udio masnoće, blago slanog je okusa, te je vrlo sočna.

Vjerujemo da će svi oni koji vole slasne zalogaje, a pri tome paze na unos kalorija ovaj proizvod obavezno imati u svom hladnjaku; jer JELI Šunka u ovitku osvaja novim okusom, te pruža još više užitaka.

Prijedlozi za serviranje

Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča, koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezane na kockice ili tanke trakice, polutrajne su kobasice vrlo često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok.

Pizza s umakom od rajčice, pelata, kečapa ili pak s umakom od vrhnja i bijelog luka, najpoznatije je jelo u kojem se kao obavezni sastojak nalaze različite polutrajne kobasice.
Gavrilović polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, kao finger-food i salatne kreacije za specijalne prilike i zato; pametno ih je uvijek imati u hladnjaku!

Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Čuvati na temperaturi do +4ºC