JELI Sandwich salama

O proizvodu

  • s biranim začinima
  • tradicionalno dimljena na bukovom drvu
  • od kvalitetnih komada svinjskog i goveđeg mesa
  • pripremljena po recepturi starih Gavrilovićevih majstora

JELI Sandwich trajna salama je napravljena od kvalitetnog svinjskog i goveđeg mesa, laganog i blagog okusa te namijenjena svim generacijama. Tradicionalno  dimljena na bukovom drvu što daje prepoznatljivu notu Gavrilovićevim trajnim salamama.

Prijedlozi za serviranje

JELI Sandwich trajna salama narezuje se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Poslužuje se uz razne polumasne sireve, majonezu i svježe povrće, a ljubitelji jačeg okusa poslužit će ju uz ajvar ili kisele krastavce.

Crno vino: Plavac mali
Bijelo vino: Graševina, Traminac, Portugizac

Čuvati na temperaturi od +4°C do +8°C