JELI parizer

O proizvodu

  • napravljen od odabranih komada svinjskog mesa
  • blagog okusa i mirisa
  • prepoznatljiv po narančastom ovitku

Jeli parizer priprema se od svinjskog mesa, blažeg je okusa i dio je skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača. Kada pomislimo na parizer većini nas prva je asocijacija djetinjstvo i okusi omiljenog školskog sendviča. Upravo takve uspomene Gavrilović želi osigurati i vašim najmanjima, a usput vas vratiti u najljepše doba odrastanja.

Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani.

Upravo iz tog razloga smo pokrenuli brand ‘JELI’; koji u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci.

 

Prijedlozi za serviranje

Polutrajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak. Tanko narezane polutrajne kobasice predstavljaju sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča, koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem.
Gavrilović polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, u finger-food i salatnim kreacijama za specijalne prilike; i zato – pametno ih je uvijek imati u hladnjaku!

Čuvati na temperaturi do +4ºC