JELI Mortadela

O proizvodu

  • od ukusnih komada pilećeg i purećeg mesa
  • s biranim začinima
  • pripremljena po recepturi starih Gavrilovićevih majstora

JELI Mortadela je napravljena od izuzetno kvalitetnih komada pilećeg i purećeg mesa, a specifična je zbog fino obrađenog nadjeva blijedo ružičaste boje s ravnomjerno raspoređenim i međusobno čvrsto povezanim komadićima purećih prsa. Ova mortadela je namijenjena onima koji se zbog zdravlja ne žele odreći gurmanskih navika.

Prijedlozi za serviranje

Važno je da mortadela bude narezana tanko poput papira. Može se rezati i na kockice, a taj se oblik posebno preporučuje ako je obogaćena crnim paprom, pistacijama ili maslinama. Mortadela rezana na kockice najčešće se poslužuje uz aperitive kako bi se stimulirao apetit. Uz tanko narezanu mortadelu najbolje pristaje mirisni talijanski kruh focaccia.

Crno vino: Valpolicella
Bijelo vino: Chardonnay

Čuvati na temperaturi do +4ºC