JELI Grill kobasica

O proizvodu

  • od odabranih komada svinjskog mesa
  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljene na bukovu drvu
  • zadržavaju sočnost i mekoću nakon pečenja

JELI Grill kobasica predodređena je za kraljicu roštilja te neizostavan odabir za prave gurmane. Izrađuje se od  kvalitetnog svinjskog mesa i biranih začina. Fini miris kobasice potječe od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu, a ono što je čini posebnom je brza i jednostavna priprema. Samo 5 minuta pečenja na tavi ili roštilju i fina sočna kobasica s neodoljivom hrskavom koricom je spremna.

Prijedlozi za serviranje

JELI Grill kobasica idealna je za brzu pripremu na roštilju ili na tavi, a njen blago dimljeni okus svrstava je među omiljene kobasice. Odlično ide u kombinaciji sa sezonskim povrćem i umacima po želji.

Pivo: Svijetlo ili tamno pivo

Čuvati na temperaturi do +4ºC