Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

O proizvodu

  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljene na bukovu drvu
  • pripremljene po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržavaju sočnost i mekoću nakon kuhanja

Ova polutrajna kobasica predodređena je za sve gurmane i prilike. Odlikuje ju kvalitetno svinjsko meso i birani začini koji, punjeni u prirodni ovitak, vode prema pravom delikatesnom obroku. Fini miris kobasice i rustikalni izgled potječu od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu, a ono što je čini posebnom je brza i jednostavna priprema. Samo 5 minuta kuhanja i topli, hranjivi obrok je gotov. Samo 4 minute pečenja na tavi ili roštilju i fina sočna kobasica s neodoljivom hrskavom koricom je spremna.

Prijedlozi za serviranje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje u zimskim danima ide odlično uz kiseli kupus, pečeni krumpir, zapečeni grah ili gulaše, a tijekom toplijih mjeseci kao stvorena je za roštilj. Brzo je pečena, a najbolja je u kombinaciji s klasičnim umacima poput majoneze, kečapa, senfa ili domaćim umacima na bazi vrhnja i aromatičnih začina.

Pivo: svijetlo ili tamno pivo

Čuvati na temperaturi do +4°C