Delikates vratina u ovitku

O proizvodu

  • od svinjskog mesa vrata
  • tradicionalno dimljen na bukovu drvu
  • s odabranim začinima

Delikates vratina prava je poslastica za ljubitelje sočnog, suhomesnatog zalogaja. Priprema se od svinjskog mesa vrata čiji je blagi okus zaokružen biranim začinima. Tradicionalno dimljenje na bukovu drvu Delikates vratini daje poseban štih.

Prijedlozi za serviranje

Polutrajna sušena mesa narezuju se na tanke šnite debljine cca 1 mm. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Tanko narezana polutrajna sušena mesa najčešće se serviraju kao glavni sastojak toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezana na kockice ili tanke trakice, polutrajna sušena mesa vrlo su često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok. Osim sendviča i salata, polutrajna sušena mesa mogu obogatiti i različite vrste pizza.

Čuvati na temperaturi do +4°C