
Buđola
O proizvodu
- od kvalitetnog komada svinjskog mesa
- pažljivo birana kvalitetna sirovina
- tradicionalno dimljena na bukovu drvu
- pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
- blago naglašena nota dima i soli
Buđola se priprema od najkvalitetnijeg svinjskog vrata bez kosti. Blago je protkana masnoćom i zato vrlo sočna.
Prosječna hranjiva vrijednost proizvoda na
- Energija (kJ/kcal)
- Masti
- - od kojih zasićene masne kiseline
- Ugljikohidrati
- - od kojih šećeri
- Bjelančevine
- Sol
100 g
- 1464/352
- 26
- 11
- 0,5
- 0,2
- 29
- 5,5
Prijedlozi za serviranje
Trajna sušena mesa narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Zbog naglašene note dima i blago slane arome, trajna sušena mesa odlično se slažu uz svježe povrće i osvježavajuće i sočne kockice dinje, zelene masline i razne tvrde sireve.
Čuvati na temperaturi do +10ºC