Jedan dio tvorničkih radnika 1906.

 

O nama

Slogan „Odlično je, od Gavrilovića je!“ Svoju istinu temelji na bogatoj obiteljskoj tradiciji dugoj devet generacija. Davne 1690. godine prvi obiteljski preci naselili su se u Petrinji, koji pokrenuvši mesarski zanat, nisu mogli ni sanjati da će njihovi potomci biti na čelu jedne od najvažnijih mesnih industrija u ovom dijelu Europe tri stoljeća kasnije.

Dramatične društvene promjene, usponi i padovi nikada nisu doveli u pitanje osnovnu konstantu – siguran proizvod i vrhunsku kvalitetu na kojima se inzistira od samog početka. Iz razvijene trgovine, 1821. godine, razvija se mesna industrija koju karakterizira kontinuirani rast opsega proizvodnje i ugleda, te kontinuirana prisutnost na tržištima.

Strast za stvaranjem mesnih specijaliteta temeljni je razlog našeg postojanja; strast toliko duboka da je postala tradicija više od 300 godina. Naša misija je stvoriti prepoznatljiv okus, a potrošačima pružiti jedinstveni Gavrilovićev užitak, koristeći najkvalitetnije sastojke uz korištenje suvremenih tehnologija i procesa.

Gavrilović je najpoznatiji proizvođač mesnih proizvoda koji je u vlasništvu obitelji Gavrilović više od tri stoljeća. Vodeća je hrvatska marka koja u svom asortimanu ima više od 200 vrhunskih proizvoda. Rastuća prisutnost na europskim i svjetskim tržištima najbolji je pokazatelj da je Gavrilović simbol kvalitete u mesnoj industriji.  Danas Gavrilović d.o.o. po veličini, kvaliteti proizvoda i poslovnim rezultatima svrstava se u vodeće hrvatske tvrtke. Proizvodi više od dvjesto proizvoda vrhunske kvalitete razvrstanih u tri branda: GAVRILOVIĆ, JELI i GALA.

Proizvodi se mogu podijeliti u nekoliko skupina: TRAJNE KOBASICE, POLUTRAJNE KOBASICE, SUHOMESNATI PROIZVODI, MESNE KONZERVE  i GOTOVA JELA.

Gavrilovićeva Zimska salama gotovo je dva stoljeća u vrhu hrvatske gastronomske ponude, generacije mladih odrastale s popularnom narančastom Gavrilović Jetrenom paštetom, a veseli lik djevojčice Jelice koja se smiješi iz svih proizvoda, očarao je i privukao brojne ljubitelje dobre hrane.  Oznaku “Hrvatska kvaliteta” Hrvatska gospodarska komora dodijelila je proizvodima Jetrena pašteta i Mesni doručak, a oznaku “Izvorno hrvatsko” proizvodima Zimska salama i Gavrilovićev kulen.

Gavrilović ima certificirani sustav upravljanja kvalitetom (ISO 9001), sustav upravljanja okolišem (ISO 14001), standard za reviziju kvalitete i sigurnosti hrane za prehrambene proizvode (IFS Food) i sustav upravljanja energijom (ISO 50001 ). Tvrtka ima vlastiti tvornički laboratorij i provodi kontrole u suradnji s vanjskim institucijama.