Tko je najviše COOL?

Zahvaljujući dugogodišnjoj postojanosti i čvrstom brendu kojem se vjeruje, Gavrilović brand postao je svojstveni must have proizvod trpeze svakog domaćinstva. Dokaz tomu su osvojene brojne nagrade, a među posljednjima je Coolest Brands Awards u kojem nas je generacija Z, proglasila najcool brandom u kategoriji Salama.

U neovisnom istraživanju koje su proveli Ipsos i JoomBoos saznali smo o najvažnijim aspektima života generacije Z– medijskim navikama, korištenju mobitela i različitih aplikacija, o kupnji i stavovima prema određenim brandovima, te smo na kraju saznali koji su im najcool brendovi!

Tko je generacija Z? Popularna imena za ovu generaciju još su iFejs generacija te iPhone generacija – mladi za koje se kaže da su se prije naučili koristiti mišem nego žlicom. Oni imaju između 13 i 21 godinu, prva su ‘digital native’ generacija, imaju sasvim jedinstvena očekivanja, ciljeve, snove, a zahvaljujući digitalnoj komunikaciji, obrađuju informacije drugačije nego prethodnici,  od uređaja kojima surfaju internetom većina njih odabire mobitele, a čak 84 posto njih na mobitelu provede više od dva sata dnevno.

Izuzetno nas je obradovala vijest da smo jedan od brandova koji Generacija Z smatra cool. Nama je to izuzetan motiv, a samim time i obveza da budemo još bolji, tj. još više cool ako je to moguće! ?

 

više…