Dodijeljene Plakete “Zlatna kuna”

Dodijeljene plakete „Zlatna kuna“ i posebna Priznanja povodom 150 godina Trgovačko-obrtničke komore u Sisku

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak dodijeljene su plakete „Zlatna kuna“ najuspješnijim trgovačkim društvima u Sisačko-moslavačkoj županiji za ostvarene poslovne rezultate u 2020. godini, kao i posebna Priznanja zaslužnim pojedincima i tvrtkama za doprinos razvitku gospodarstva i komorskog sustava na području Sisačko-moslavačke županije, a povodom obilježavanja 150 godina od osnivanja Trgovačko-obrtničke komore u Sisku.

Plakete „Zlatna kuna“ dodijeljene su u tri kategorije:

  • VELIKO TRGOVAČKO DRUŠTVO: „Petrokemija“ d.d. – Kutina
  • SREDNJE TRGOVAČKO DRUŠTVO: „SANO“ d.o.o. – Popovača
  • MALO TRGOVAČKO DRUŠTVO: „Agrosimpa“ d.o.o. – Sisak

Posebna priznanja dobili su: IVAN BRKIĆ, MLADEN GALEKOVIĆ, BORIS MESARIĆ, MATT SERTIĆ, MILAN STOJANOVIĆ i MARIJAN VUKELIĆ, te „GAVRILOVIĆ“ d.o.o. – Petrinja, „PETROKEMIJA“ d.d. – Kutina i Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije „SI-MO-RA“ d.o.o. – Sisak.

U ime tvrtke „GAVRILOVIĆ“ d.o.o. na Priznanju se zahvalio Ivo Karabatić, Zamjenik predsjednika Uprave: „U ime obitelji Gavrilović zahvaljujem se na ovome lijepom priznanju i samo ću iskoristiti jedan citat Charlesa Darwina koji vrijedi za sve nas, a to je:

„U utrci ne pobjeđuje najveći, najjači, najbrži, nego u stvari pobjeđuje onaj koji se najbrže prilagodi promjenama.“

ostale novosti

UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU

UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU

Dragi naši ljubitelji pašteta Gavrilović! Već ste primijetili našu najavu koja glasi „UŽIVAJ U IDUĆEM POTEZU!“. Upravo je ta najava odgovor na vaše mnogobrojne sugestije za promjenom našega dosadašnjeg pakiranja i obećava istinski nešto novo, ono nešto što ste tražili – dodatni, potpuni užitak svih čula.

Pročitaj više

GAVRILOVIĆ, BROJ JEDAN U KATEGORIJI PAŠTETA U HRVATSKOJ

Gavrilović kontinuirano drži svoju lidersku poziciju i trajno ulaže u kvalitetu, ali i u nove proizvode i procese koji se i dalje temelje na očuvanju tradicije, te ostaju ono što su vazda i bili.

Pročitaj više
GAVRILOVIĆ, BROJ JEDAN U KATEGORIJI PAŠTETA U HRVATSKOJ