Zapečene Gavrilović "Frankfurterke" s gaudom i senfom

Zapečene Gavrilović

1 osoba

Pogledan 6259 puta

Ispiši Podijeli na Facebook

Priprema

Na maslinovom ulju prepržimo kockice povrća (luk, patlidžan, tikvica, paprika), dodamo pasiranu rajčicu, pustimo da prokuha i začinimo solju, paprom i ljutim ketchupom. Tako pripremljeni pikantni umak stavimo na stranu. Sa šnita kruha odrežemo koricu i namažemo ih maslacem. Namazane šnite kruha prekrijemo kolutima Gavrilović Frnakfurter hrenovki, naribanim sirom gouda i dekoriramo štapićem paprike. Zapečemo pripremljene sendviče na 200 °C cca 10 minuta i složimo na tanjur s pikantnim umakom od povrća.

Sastojci

Gavrilović Frankfurter hrenovke 100 g
Gauda sir 30 g
Kruh s bućinim sjemenkama 60 g
Maslac 10 g
Paprika 10 g
Tikvice 10 g
Patlidžan 10 g
Luk 10 g
Pasirana rajčica 30 g
Ketchup 10 g
Maslinovo ulje 10 ml
Sol 1 g
Papar 1 g