Wrap s Gavrilović Kranjskom kobasicom

Wrap s Gavrilović Kranjskom kobasicom

1 osoba

Pogledan 14140 puta

Ispiši Podijeli na Facebook

Priprema

Kuhanu Gavrilović Kranjsku kobasicu prerežemo po dužini, a zatim na ploške. Zelenu salatu, dimljeni sir, ljubičasti luk i papriku narežemo na rezance, a rajčicu na ploške. Pomješamo senf, vrhnje za kuhanje i kiselo vrhnje, te doradimo okus solju i paprom. Wrap ugrijan u mikrovalnoj pećnici napunimo sa svim sastojcima, prelijemo gotovim umakom i zamotamo.

Sastojci

Gavrilović Kranjska kobasica 100 g
Zelena salata 50 g
Dimljeni sir 40 g
Wrap 1 kom
Ljubičasti luk 30 g
Senf 10 g
Kiselo vrhnje 40 g
Češnjak 3 g
Vrhnje za kuhanje 10 ml
Sol 2 g
Papar 1 g
Rajčica 50 g
Paprika 40 g