Punjeni hot dog obložen pancetom
Priprema
Gavrilović Frankfurter hrenovku zarežemo po dužini, ali ne do kraja. U prorez stavimo naribani dimljeni sir i kiseli kupus. Zamotamo tankom šnitom Gavrilović Dalmatinske pancete, pričvrstimo čačkalicom i prepečemo na ulju. Pecivo za hot dog zarežemo po dužini, ugrijemo na tavi bez ulja, te namazemo smjesom majoneze, kiselog vrhnja, sitno sjeckanog luka, soli i papra. Napunimo namazani kruh listom zelene salate i pečenom punjenom hrenovkom.
Sastojci
Gavrilović Frankfurter hrenovke |
60 g
|
Dimljeni sir |
20 g
|
Gavrilović Dalmatinska panceta |
15 g
|
Kiseli kupus |
20 g
|
Zelena salata |
15 g
|
Kiselo vrhnje |
20 g
|
Luk |
20 g
|
Majoneza |
10 g
|
Pecivo hot dog |
1 kom
|
Sol |
1 g
|
Papar |
1 g
|
Ulje |
30 ml
|