Nastavlja se Gavrilovićeva SMS nagradna igra "U poteza tri vozi se i ti!" u trgovačkom lancu Billa

Nastavlja se Gavrilovićeva SMS nagradna igra

Priprema

Od ponedjeljka, 27. lipnja 2016., Gavrilović organizira veliku nagradnu igru "U poteza tri vozi se i ti", u trgovačkom lancu Billa...

Sastojci

Od ponedjeljka, 27. lipnja 2016., Gavrilović organizira veliku nagradnu igru "U poteza tri vozi se i ti", u trgovačkom lancu Billa. Tijekom pet tjedana, koliko će trajati nagradna igra, sretnim će dobitnicima, u tjednim izvlačenjima, biti dodijeljeno sveukupno 5 mobilnih uređaja Samsung A3. Na velikom finalnom izvlačenju, 01. kolovoza 2016., Gavrilović će jednog sretnog dobitnika nagraditi vozilom Volkswagen up!.

Da biste osvojili navedene nagrade, potrebno je od 27. 06. 2016. do 31. 07. 2016. kupiti bilo koji Gavrilovićev proizvod u Billi te ključnu riječ GAVRILOVIĆ, broj računa i osobne podatke (ime, prezime, adresa i poštanski broj) poslati u SMS poruci na broj 60023.

Sretni dobitnici tjednih nagrada bit će objavljeni na internetskoj stranici www.gavrilovic.hr najkasnije osam dana od dana izvlačenja. Sretni dobitnik glavne nagrade, vozila Volkswagen up!, bit će izvučen 01. kolovoza 2016. te će, također biti objavljen na internetskoj stranici tvrtke Gavrilović.

Uživajte u omiljenim Gavrilovićevim proizvodima, zaigrajte nagradnu igru i možda se odvezete kući u novom Volkswagen upu!.

Sretno!

Fotografije nagrada su simbolične.

Pravila nagradne igre pročitajte u nastavku.