Koncertom Ane Rucner počela kampanja za Gavrilović paštete

Koncertom Ane Rucner počela kampanja za Gavrilović paštete

Pogledan 1751 puta

Ispiši Podijeli na Facebook

Priprema

Na prvi dan ljeta, 21.06., počela je nova kampanja za Gavrilovićeve paštete u kojoj sudjeluje i Ana Rucner, naša svjetski poznata poznata violončelistica. Početak PaštetArt kampanje obilježen je jedinstvenim ranojutarnjim koncertom urbane i atraktivne Ane Rucner na dubrovačkom Srđu...

Sastojci

Na prvi dan ljeta, 21.06., počela je nova kampanja za Gavrilovićeve paštete u kojoj sudjeluje i Ana Rucner, naša svjetski poznata poznata violončelistica.

Početak PaštetArt kampanje obilježen je jedinstvenim ranojutarnjim koncertom urbane i atraktivne Ane Rucner na dubrovačkom Srđu. Koncert „Pozdrav ljetu" počeo je samim svitanjem u 5.00 sati ujutro kada je Ana, zajedno s pijanisticom Andrijanom Sesar, pozdravila izlazak sunca uz zvukove meditacijske glazbe klasičnoga čela i klavira. Nakon koncerta slijedio je jedinstveni doručak, kojeg je organizirao Gavrilović, na starim zidinama Srđa uz pogled na magični Dubrovnik.

„Glazba je moj život, sviranje je moj poziv, a kada sviram na ovakvom predivnom mjestu nema većeg užitka. Sretna sam što me, iako je riječ o koncertu u pet sati ujutro, dolazi slušati velik broj ljudi s kojima slavimo početak ljeta na jednom od najljepših mjesta na svijetu. Ponosna sam što je koncert prepoznat u javnosti i što ga je podržala Mesna industrija Gavrilović koja svojom podrškom najavljuje kampanju PaštetArt", rekla je Ana Rucner.

Ana Rucner i njezin rad predstavljaju klasiku interpretiranu na moderan način kao analogiju umjetnosti stvaranja Gavrilović paštete koja upravo to i je – provjerena klasika u modernom ruhu novoga dizajna.

PaštetArt kampanja podržana je i oglašavanjem na billboardima diljem Hrvatske, a TV spot s Anom Rucner emitira se na komercijalnim televizijama.