Hot dog s pikantnim umakom

Hot dog s pikantnim umakom

1 osoba

Pogledan 7505 puta

Ispiši Podijeli na Facebook

Priprema

Na maslinovom ulju prepržimo kockice povrća (luk, patlidžan, tikvica, paprika), dodamo pasiranu rajčicu, pustimo da prokuha i začinimo solju, paprom i ljutim ketchupom. Tako pripremljen pikantni umak stavimo na stranu. Gavrilović Frankfurter hrenovku zarežemo kratkim zarezima po cijeloj dužini s obje strane i prepečemo na ulju. Pecivo za hot dog zarežemo po dužini, ugrijemo na tavi bez ulja, napunimo rezancima zelene salate, pikantnim umakom od povrća i pečenom hrenovkom.

Sastojci

Gavrilović Frankfurter hrenovke 60 g
Zelena salata 15 g
Luk 10 g
Tikvice 10 g
Paprika 10 g
Patlidžan 10 g
Pasirana rajčica 30 g
Ketchup ljuti 10 g
Sol 1 g
Papar 1 g
Ulje 10 ml
Maslinovo ulje 10 ml