Gavrilovićeva SMS nagradna igra - U poteza tri vozi se i ti! - Interspar, Spar i Metro

Gavrilovićeva SMS nagradna igra - U poteza tri vozi se i ti! - Interspar, Spar i Metro

Priprema

Od ponedjeljka, 11. travnja 2016., Gavrilović organizira dvije velike nagradne igre "U poteza tri vozi se i ti", jednu u trgovačkim lancima Interspar i Spar, a drugu u trgovačkom lancu Metro...

Sastojci

Od ponedjeljka, 11. travnja 2016., Gavrilović organizira dvije velike nagradne igre "U poteza tri vozi se i ti", jednu u trgovačkim lancima Interspar i Spar, a drugu u trgovačkom lancu Metro.

Tijekom pet tjedana, koliko će trajati nagradna igra, sretnim će dobitnicima, u tjednim izvlačenjima, biti dodijeljeno sveukupno 10 mobilnih uređaja Samsung A3. Na velikom finalnom izvlačenju, 16. svibnja 2016., Gavrilović će dvoje sretnih dobitnika nagraditi vozilom Volkswagen take up!.

Da biste osvojili navedene nagrade, potrebno je od 11. 04. 2016. do 15. 05. 2016. kupiti bilo koji Gavrilovićev proizvod u Intersparu, Sparu ili Metrou te broj računa i osobne podatke poslati u SMS poruci na broj 60221 ako se prijavljujete za nagradnu igru u Intersparu i Sparu, a ako se prijavljujete za nagradnu igru u Metrou, na broj 60023.

Sretni dobitnici tjednih nagrada bit će objavljeni na internetskoj stranici www.gavrilovic.hr najkasnije osam dana od dana izvlačenja. Imena sretnih dobitnika glavnih nagrada, dva vozila Volkswagen take up!, bit će izvučena 16. svibnja 2016. te će, također biti objavljena na internetskoj stranici tvrtke Gavrilović.

Uživajte u omiljenim Gavrilovićevim proizvodima, zaigrajte nagradnu igru i možda se odvezete kući u novom Volkswagen take upu!.

Sretno!

Fotografije nagrada su simbolične.

Pravila nagradne igre pročitajte u nastavku.