Gavrilović u izboru za proizvod godine na portalu Žena.hr

Gavrilović u izboru za proizvod godine na portalu Žena.hr

Pogledan 1751 puta

Ispiši Podijeli na Facebook

Priprema

Počeo je drugi izbor za proizvode godine prema izboru čitateljica portala Žena.hr. U kategoriji hrane sudjeluje i Gavrilović, a nominirani proizvodi su Pašteta s pršutom, Romana naresci i Miniko Classic...

Sastojci

Počeo je drugi izbor za proizvode godine prema izboru čitateljica portala Žena.hr.

U izboru proizvoda u kategoriji hrane sudjeluje i Gavrilović, a nominirani proizvodi su Pašteta s pršutom, Romana naresci i Miniko Classic. Ukoliko želite sudjelovati u izboru, glasati možete ovdje.

500 proizvoda podijeljeno je u 20 kategorija koje pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje strane i domaće proizvodnje. Najbolje proizvode moguće je tako birati u kategoriji kozmetike, hrane, pića, gadgeta, sredstava za čišćenje... Nominirani su samo novi proizvodi koji su izašli na tržište nakon 1.6.2012. i još uvijek su u prodaji. Cilj ovoga izbora je, među brojnim proizvodima na policama hrvatskih dućana, prepoznati i odabrati one koji su najbolji, najinovativniji, najfunkcionalniji i najkorišteniji.

U svakoj kategoriji moguće je glasati samo za jedan proizvod. Na čitateljima portala je da glasaju za onaj proizvod koji im je najdraži te kojeg najviše koriste oni i njihovi ukućani. Za najsretnije čitatelje pripremljene su i nagrade.

Glasanje za najbolje proizvode traje do 1. prosinca nakon čega će biti proglašenje pobjednika u svim kategorijama.

Krenuo 2. izbor za proizvode godine po izboru čitateljica portala Žena.hr