Premium kvaliteta na stolu...

Sudžuk

Sudžuk
  • proizvodi se poštujući zahtjeve halala
  • s prirodnim začinima
  • tradicionalno dimljen na bukovu drvu
  • pripremljen po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Ovaj proizvod se u Gavriloviću proizvodi već više od 20 godina po tradicionalnoj recepturi od biranog, visoko kvalitetnog goveđeg mesa i čvrstog masnog tkiva koji u harmoniji s prirodnim začinima stvaraju jedan od najboljih Gavrilovićevih proizvoda. Ujednačene je tamnije crvene boje, obogaćen blagim okusom češnjaka i protkan blagim mirisom dima.

Sudžuk se proizvodi poštujući zahtjeve halal standarda. Na etiketi to dokazuje i službena halal oznaka Centra za certificiranje halal kvalitete u Hrvatskoj.

Naziv sudžuk potječe od turske riječi „sunduk" što znači domaća kobasica.

Prijedlozi za serviranje

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Čuvati na temperaturi do +10ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti