Premium kvaliteta na stolu...

Stancija pureća šunka

Stancija pureća šunka
  • sadrži manje od 2% masti
  • napravljena od čistih purećih prsa
  • bogata bjelančevinama

Stancija pureća šunka napravljena je od izuzetno kvalitetnih purećih prsa koja sadrže samo 1% masti. Pureće meso izrazito je bogato proteinima i zato ga nutricionisti preporučuju za svakodnevnu prehranu.

Prijedlozi za serviranje

Kod vrhunskih šunki treba posebno pripaziti na debljinu rezanja. Šunke se režu tanje od trajnih kobasica. Ovisno o promjeru, kriške trebaju biti od 0.8 do 1.2 mm debljine. Najbolje bi bilo da ploške budu što tanje. Šunke se narezuju isključivo po širini proizvoda, a nikako po bočnoj strani.

Pureća šunka Stancija odlična je u kombinaciji sa slatkim i kiselim krastavcima, paprikom te hrenom i senfom. Idealna je podloga osvježavajućim salatama od tjestenine.

Crno vino: Merlot, Refošk
Bijelo vino: Malvazija

Čuvati na temperaturi do +6ºC

 

U čemu je tajna Gavrilović šunki?

Gavrilović šunke namijenjene su svima koji se brinu o svom zdravlju, a pritom se ne odriču dobrog okusa i uživanja u hrani.Tajna Gavrilović šunki krije se u ručnom odabiru najkvalitetnijih komada svinjskog buta i posebnom načinu pripreme. Blago začinjeni komadi kuhaju se u vlastitom soku ili peku i tako zadržavaju sočnost i blagi okus. Posebna pažnja posvećuje se kontroli svake faze procesa u skladu s najstrožim zdravstvenim i higijenskim standardima.

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recepti uz ovaj proizvod...

  • Pizza muffins
  • Đurina torta

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti