Premium kvaliteta na stolu...

Srijemska kobasica

Srijemska kobasica
  • s prirodnim začinima
  • začinjena crvenom paprikom
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Srijem je poznat po gastronomskim užicima, a našu Srijemsku kobasicu odlikuje karakteristična boja i malo jača aroma koju joj daje crvena paprika.

Prijedlozi za serviranje

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Srijemska kobasica odlična je uz svježi sir i svježe povrće, a ljubitelji jačeg okusa poslužit će ju uz ajvar, kisele krastavce ili feferone.

Crno vino: Cabernet Sauvignon
Bijelo vino: Pinot sivi, Chardonnay

Čuvati na temperaturi od +4ºC do + 8ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti