Premium kvaliteta na stolu...

Peperina naresci

Peperina naresci
  • izvana prekrivena crnim paprom vrhunske kvalitete
  • izrazito naglašeni i ljutkasti okus

Premium salama, znakovitog imena Peperina, priprema se od fino usitnjenog svinjskog mesa i prirodnih začina od kojih dominira crni papar vrhunske kvalitete.

Salama je šireg promjera, a izvana je prekrivena crnim paprom. Peperina ima vrlo specifičan i vizualno primamljiv presjek na kojem se vide komadići mesa i špeka zaokruženi prstenom od papra. Papreni omotač Peperini daje izrazito naglašeni i ljutkasti okus.

Prijedlozi za serviranje

Salama Peperina u trenu je spremna za posluživanje. Narezuje se i konzumira bez guljenja jer nema ovitak. Tanko narezana Peperina može se poslužiti u sendviču ili na plati kao hladno predjelo. Bogat i izražen papreni okus odlično se slaže sa salatama od svježeg povrća te blage umake na bazi jogurta i majoneze.

Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti