Premium kvaliteta na stolu...

Panonica Croatica s chili paprikom

Panonica Croatica s chili paprikom
  • Premium salam linije Croatica
  • S odabranim začinima
  • Pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilović majstora

Paprene salame Panonica Croatica šireg su promjera od standardnih kobasica koje osvajaju aromatičnim okusom i mirisom zahvaljujući kvalitetnim začinima od kojih dominira paprika i sitni komadići čili papričice. A sve to podcrtava tradicionalna receptura zrenja kvalitetnog svinjskog mesa na bukovu drvetu.

PRIJEDLOZI ZA SERVIRANJE

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak sa špagom.

Salama Panonica Croatica pruža potpuni užitak uz vrhunske autohtone hrvatske sireve poput mekog Škripavca, tvrdog Paškog sira, a u pikantnijem scenariju s dimljenim sirevima. Za pravi domaći ugođaj može se poslužiti sa svježim sirom i vrhnjem začinjenim crvenom paprikom i češnjakom.

 

Čuvati na temperaturi od +4 do +8°C

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti