Premium kvaliteta na stolu...

Narodna kobasica

Narodna kobasica
  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržava sočnost i mekoću nakon kuhanja

Narodna kobasica se izrađuje od 60% svinjskog i goveđeg mesa. Crveno-narančastu boju i malo jači okus daje joj začinska crvena paprika.

Prijedlozi za serviranje

Narodna kobasica može se kuhati i peći, a izvrstan je prilog svakom kuhanom varivu.

Pivo: Svijetlo ili tamno pivo

Čuvati na temperaturi do +4ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti